« Tilbake til bloggen
News

Kampanj: Kjøp en RollerMouse Red fra Contour i dag, og ombytt den gamle sentrerte musen din, så får du et gavekort

Red_Instagram_post

Hvis du oppgrader den sentrerte musen din til RollerMouse Red, får du glede av prisvinnende design med imponerende nøyaktighet og fleksibilitet. Det er svært enkelt og behagelig å bruke denne musen. Kjøp en RollerMouse Red fra Contour i dag, og ombytt den gamle sentrerte musen din, så får du et gavekort til gogift til en verdi av 400 kroner*.

Knappene og den åpne rullestaven på RollerMouse Red gjør at du kan veksle mellom å bruke høyre og venstre hånd. Dette forebygger belastningsskader forbundet med monoton bruk av muskler og sener, slik at du har mer overskudd etter en lang arbeidsdag. Det er også enkelt å tilpasse markørhastigheten samt størrelsen og overflaten til rullestaven, slik at du har full kontroll over markøren og kan jobbe mer effektivt.

Les mer om kampanjen her.

*I denne kampanjen kvalifiserer alle sentrerte muser til et gavekort. Kampanjen omfatter altså både Contour Design RollerMouse-produkter og sentrerte muser fra andre produsenter. Du behøver bare å ta et bilde av serienummeret og den avklipte kabelen på musen du vil sende inn, og legge ved bildet i skjemaet til høyre. Sørg for at både serienummeret og den avklipte kabelen er synlige på bildet. Gavekortet utstedes til bedriften som har kjøpt det nye RollerMouse Red-produktet. Du kan alternativt gi en donasjon på 400 kroner til sykehusbarn.no i stedet for å motta gavekortet.

Insider

3 ergonomiske stjerner: Balance Keyboard tastatur, Balance Keyboard håndleddstøtte og Unimouse

News

54 prosent opplever ubehag eller smerter når de bruker datamus store deler av dagen, så hvis du lider av musearm, er du er langt fra alene.