« Tilbake til bloggen
News

Kampanje: Kjøp en RollerMouse Red fra Contour i dag, og ombytt den gamle sentrerte musen din, så får du et gavekort

Red_Instagram_post

Hvis du oppgrader den sentrerte musen din til RollerMouse Red, får du glede av prisvinnende design med imponerende nøyaktighet og fleksibilitet. Det er svært enkelt og behagelig å bruke denne musen. Kjøp en RollerMouse Red fra Contour i dag, og ombytt den gamle sentrerte musen din, så får du et gavekort til gogift til en verdi av 400 kroner*.

Knappene og den åpne rullestaven på RollerMouse Red gjør at du kan veksle mellom å bruke høyre og venstre hånd. Dette forebygger belastningsskader forbundet med monoton bruk av muskler og sener, slik at du har mer overskudd etter en lang arbeidsdag. Det er også enkelt å tilpasse markørhastigheten samt størrelsen og overflaten til rullestaven, slik at du har full kontroll over markøren og kan jobbe mer effektivt.

Les mer om kampanjen her.

*I denne kampanjen kvalifiserer alle sentrerte muser til et gavekort. Kampanjen omfatter altså både Contour Design RollerMouse-produkter og sentrerte muser fra andre produsenter. Du behøver bare å ta et bilde av serienummeret og den avklipte kabelen på musen du vil sende inn, og legge ved bildet i skjemaet til høyre. Sørg for at både serienummeret og den avklipte kabelen er synlige på bildet. Gavekortet utstedes til bedriften som har kjøpt det nye RollerMouse Red-produktet. Du kan alternativt gi en donasjon på 400 kroner til sykehusbarn.no i stedet for å motta gavekortet.

Insider

Hvordan gå fra Hollywood-produksjon til hverdag?

News

Hvor aktiv kan jeg være når jeg sitter på kontoret hver dag?